Начало/Съобщения/Ограничено количество АЛМАНАХ 2018 за продажба

Ограничено количество АЛМАНАХ 2018 за продажба

Ограничено количество АЛМАНАХ 2018 за продажба

Информацията е на вниманието на близките на децата от Клуб 2018, които са харесали полагащия им се алманах и имат желание да купят допълнителен брой:
Моля имайте предвид, че количеството за продажба е крайно лимитирано! Всеки, който иска да купи алманах, може да го направи по следния ред и точно в тази последователност:
1. Да изпрати имейл на office@dberbatov.org, в който да заяви желаното количество;
2. СЛЕД като потвърдим наличността на посоченото количество към съответния момент, да изпрати на имейла:
А) данните на фирмата си, необходими да издадем фактура, а ако е за физическо лице - трите имена, ЕГН и адрес по ЛК. Издаването на фактура за нас е задължително, независимо дали на вас ви е нужна или не;
Б) адреса на доставката;
В) телефон за връзка (за куриера);
Г) предпочитана куриерска фирма (пратката е за ваша сметка)
3. Да плати по 15 лв. за всеки заявен брой по сметка на Фондация "Димитър Бербатов" в ОББ BG96UBBS80021077908120 BIC:UBBSBGSF. В нареждането трябва да се напише, че се плаща алманах и да се посочат бройките.
НЕ плащайте, преди наличността да е потвърдена и ако не сте ни изпратили данните от т. 2.
Ако парите не са по сметката до 3 дни от нашето потвърждение към вас, ще считаме, че количеството, заявено от вас, е свободно за продажба.
4. ДОСТАВКАТА е за сметка на получателя и е отделно от посочената цена. Вие посочвате с коя куриерска фирма желаете да ви изпратим алманаха - изборът е ваш, защото вие плащате! Ако за вас е все едно, ние бихме предпочели това да е "Еконт". Но само вие решавате!
В доставката ще получите и фактурата за внесената от вас сума.

Алманахът ще се изпраща веднъж седмично - постъпването до вторник (17 часа) на пари по сметката, означава, че платеният екземпляр ще се изпрати следващия понеделник (съответно платените от сряда нататък - по-следващия понеделник).
Да се повторим накратко: не изпращайте пари, ако не сте получили потвърждение за наличност и не сте изпратили данни! Имайте предвид, че при липса на данни за фактура алманахът не може да бъде изпратен, дори да сте избързали да го платите!

Съобщения