Начало/Съобщения/ОБЯВИХМЕ СЪСТАВА НА КЛУБ 2023

ОБЯВИХМЕ СЪСТАВА НА КЛУБ 2023

ОБЯВИХМЕ СЪСТАВА НА КЛУБ 2023

Имената на децата, включени в Клуб 2023, можете да видите в секция Списък 2023 на уебсайта на проекта: Списък 2023
Съжаляваме за всички номинирани, които нямахме възможност да включим в годишния клуб, поради номиниране в нарушение на нашите изисквания - неясноти в представянето, липсваща информация, нередовни документи и други. Основните нарушения
Номинациите, които не са били одобрени, не омаловажават постиженията на децата, а са резултат от начина, по който са оформени от техните близки.

Желаещите да получат конкретен отговор, могат да зададат въпроса си на office@dberbatov.org
НО -
само през юли и август!
Извън този срок темата няма да бъде разисквана.

ФЕЙСБУК ГРУПАТА ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ
Децата от Клуб 2023 и техните близки могат да поискат присъединяване към затворената фейсбук група: Групата
като отговорят на всички три въпроса за членство!
Обърнете внимание - групата е затворена, в нея могат да участват само децата, техните родители, треньори, научни и художествени ръководители. Едно дете може да има повече от един представител (родител, баба, дядо, педагог), както и самото то да бъде член и на групата.
Разбира се, включването е по желание и то предполага наличие на личен фейсбук профил и на желание за участие. Съжаляваме за тези, които няма да имат представител, защото по общи въпроси, свързани с членовете на Клуб 2023, ще се контактува там. Избралите да останат извън групата най-често пропускат информация и възможности. За тях те няма да бъдат информирани персонално на имейл.

Съобщения