Начало/Съобщения/ВНИМАНИЕ: вижте кои са ОСНОВНИТЕ ГРЕШКИ при номиниране

ВНИМАНИЕ: вижте кои са ОСНОВНИТЕ ГРЕШКИ при номиниране

ВНИМАНИЕ: вижте кои са ОСНОВНИТЕ ГРЕШКИ при номиниране

Навлизаме в последната седмица на срока за номиниране. На база постъпилите до момента номинации прави впечатление, че масово се номинира, без да се чете информацията в секция Условия. Периодично публикуваме информация за допусканите грешки (в секция Съобщения), но не оставаме с впечатление, че тя се взема под внимание.
За последно обобщаваме повтарящите се до момента грешки:
1. Грамоти, които са подписани от неизвестно лице (липсва име);
2. Грамоти, които изобщо не са подписани;
3. Липса на допълнителна информация за нови или непознати за нас конкурси;
4. Пълно пренебрежение към новия момент за най-високото постижение! Очаква се есе, аргумент, а не повторение на вече написаното.
5. Твърдения за присъствие в календар на министерство или федерация, които не почиват на проверки, а са предположения или спомени от други години.

Това са най-често срещаните, но не и единствени пропуски. Моля номинирайте съгласно изискванията и не импровизирайте, като си спестявате прочитането на информацията в секция Условия!
Напомняме, че регистрирана номинация не означава одобрена номинация. Предстои период на административно обработване. Никой да не остава с впечатление, че ще бъдем снизходителни, само защото става дума за деца! Клубовете на "Успелите деца" са престижни и членуването в тях не се основава на никакви компромиси! Ако трябва, в Клуб 2021 ще членуват само 30, а не 330 деца (цифрите са произволни, защото няма граници), но те ще са тези, които се съобразяват с регламента.

Съобщения