Начало/Съобщения/АЛМАНАХ 2018 вече е в цялата страна

АЛМАНАХ 2018 вече е в цялата страна

АЛМАНАХ 2018 вече е в цялата страна

Луксозен и красив, пълен с победители, обичаният алманах и тази година чака своите притежатели по места в Първа инвестиционна банка. ПИБ, която има офиси почти във всеки град, за поредна година е наш партньор в разпространението му. Сърдечни благодарности! В затворената група на Клуб 2018 във Фейсбук https://www.facebook.com/groups/885416085125687/ е приложен СПИСЪКЪТ, от който става ясно кое дете от КОЙ ТОЧНО ОФИС на банката може да получи своя екземпляр.

Алманахът представя снимки и информация за децата от КЛУБ 2018. Всяко поименно включено в него дете го получава като подарък. За груповите номинации е изпратен по един алманах.
Всяко от децата, които са номинирани като състезателни двойки (дуети и др.), получава свой отделен брой. В списъка тези деца са поименно, а не по името на двойката, в която се състезават.

!!! ПРЕДАВАНЕТО ЩЕ СТАВА СРЕЩУ предоставяне на ученическа или лична карта на детето. Ако един възрастен получава екземплярите на група деца, ще е необходимо да носи ученическите им карти, освен своята лична.
Екземплярите за децата от българските училища в чужбина са в офиса на фондацията. Те могат да бъдат получени от техни близки всеки работен ден след предварителна уговорка на родителите с нас по имейла.

Съобщения