Начало/Новини/Триумфът следва Елизабет Захариева

Триумфът следва Елизабет Захариева

Елизабет взе участие в международния фестивал “Greece’s Нope”, който се проведе от 21 до 26 септември в Нафплио (Гърция).
Тя се включи със специална покана от директора на фестивала и се представи в три номинации при 16-19-годишните: рок, поп и световен хит.
Бети впечатли журито с разностиловото си участие, поднесено на високо ниво.
Участваха представители на 10 държави: Армения, България, Германия, Гърция, Кипър, Латвия, Литва, Молдова, Полша и Русия. Конкурсната програма се провеждаше на открита сцена на площада в град Нафплио. На галаконцерта присъстваха посланици на различни държави и кметът на града.
Елизабет спечели сърцата на журито и публиката с взривните си изпълнения и спечели за България първо място в номинация “Световен хит”,
Гран при на категория “Поп” - всички възрасти, и Гран при на категория “Рок” - всички възрасти.
В момента Елизабет участва в телевизионното шоу “Гласът на България” и на кастингите на тъмно обърна четирите стола от първите секунди. Ние я очакваме на 8 октомври в НСА, където да получи от Димитър Бербатов своята статуетка на Лауреат на Голямата награда на Фондация "Димитър Бербатов" за 2021 г. в рамките на Благотворителния турнир по минифутбол "AllStars за "Купата на бизнеса"
Елизабет е член на Клуб 2015, Клуб 2016, Клуб 2017, Клуб 2018, Клуб 2019 и Клуб 2020 на Фондация „Димитър Бербатов“. Лауреат на Голямата награда за 2019 г., финалист за Голямата награда за 2020 г. и Лауреат на Голямата награда за 2021 г.