Начало/Новини/Трето място за Ивайла Михайлова от МК „Киното – моя любов, моя песен“

Трето място за Ивайла Михайлова от МК „Киното – моя любов, моя песен“

От 3 до 5 юни във Варна се проведе XI-ото издание на международния музикален конкурс „Киното – моя любов, моя песен“. Ивайла впечатли журито със своето емоционално изпълнение на песента „Memory“ и бе отличена с трета награда при най-малките. Конкурсът протече в три етапа, в три поредни дни. В първия етап - „Моят глас“, участниците изпълниха песен по собствен избор, акапела, в рамките на една минута. Вторият етап трябваше да номинира участниците на финала, след изпълнение на песен от филм или мюзикъл.
Петчленно жури от музикални специалисти, изпълнители и мениджъри с председател доц. Етиен Леви, оценяваше на живо изпълненията на всички участници и определи 20 финалисти. На 5 юни вечерта, на сцената на Летния театър на гр. Варна, се състоя концертът спектакъл, в който избраните взеха участие.
С класирането си за финала и третото място на него, както и с втората награда на зрителите, Ивка представи достойно родния си Добрич. Тя е възпитаничка на Елена Карабельова при студиото за поп-рок певци „Зонели“.
Ивайла е горд член на Клуб 2022 на Фондация „Димитър Бербатов“.