Начало/Актуални проекти/Благотворителен турнир по минифутбол “AllStars за Купата на бизнеса”

Благотворителен турнир по минифутбол “AllStars за Купата на бизнеса”

През 2022 г. Фондация "Димитър Бербатов" учреди свой благотворителен турнир - футбол за възрастни, с кауза - децата. Отбори от служители на различни като мащаб и сектор компании, веднъж годишно ще си оспорват Купата на бизнеса.

Турнирът е замислен като ежегоден футболен празник за бизнеса, който работи на светло, който обича футбола и който е социално отговорен. Той предвижда участие на всички компании в България - български и чужди, големи и не толкова големи, които имат отбори по минифутбол, формирани от техни служители, които харесват каузата на Фондация „Димитър Бербатов“ и са готови да я подкрепят. Защото това не е турнир, в който участниците вземат – това е турнир за участници, които дават.
Фондация "Димитър Бербатов" подпомага развитие в лицето на изявени български ученици. Бихме искали тази кауза да е близка на цялото общество, включително и на бизнеса в България. Самата фондация също се стреми

да се развива, като създава нови устойчиви проекти. Нашето фондонабиране обичайно е свързано с активности, които ние сами създаваме и организираме с подкрепата на съмишленици. Нашият турнир по минифутбол е ръка, протегната към силния и социално отговорен бизнес в България - този път не само с идеята да работим заедно за бъдещето на изявените млади таланти в страната ни, но и паралелно да се забавляваме. Амбицирани сме купата, която Димитър Бербатов всяка година ще връчва на победителя, да стане престижен трофей, който всеки лидер на фирма ще иска да има в кабинета си.
Фондацията предвижда турнирът да се провежда всяка година в последния уикенд на месец септември. В най-добрата си реализация AllStars уикендът на открито ще бъде не само спортна надпревара за отборите с оспорвани мачове за "Купата на бизнеса", а и празник, в който могат да се включат техните семействата и колеги, за да споделят емоцията.

Актуални проекти