Начало/Новини/ПРИЗНАТИ СМЕ ЗА ПАРТНЬОР НА GlobalGiving

ПРИЗНАТИ СМЕ ЗА ПАРТНЬОР НА GlobalGiving

Фондация "Димитър Бербатов" вече е признат партньор на световната платформа GlobalGiving. Благодарим на всички, които направиха дарения за кампанията "Всяко дете - "в клас" - тя беше нашият финален "тест" и заедно с вас постигнахме и крайната цел!

„Радваме се, че Фондация "Димитър Бербатов" е част от нашата общност. Фондацията е спазила нашите строги стандарти за проверка на доверие и подкрепа на общността - каза Аликс Геррие, изпълнителен директор на GlobalGiving. - Дарителите на GlobalGiving ценят възможността да подкрепят организации с нестопанска цел като фондация "Димитър Бербатов", защото знаят, че ще получават редовни актуализации за това как даренията им работят.“
GlobalGiving е най-голямата световна общност, която свързва НПО, дарители и компании. Тя одобрява за партньори само организации, доказали своята жизненост, прозрачност и доверие на обществото. Горди сме, че 12-годишната ни работа и безупречната ни репутация бяха оценени подобаващо. Вярваме, че членството ни в платформата ще допринесе за нарастване на нашия фонд и че ще бъдем още по-полезни на своята кауза!