Начало/Новини/Пламена Зенова спечели първо място

Пламена Зенова спечели първо място

На 5 юни, с участието на клубове от цялата страна, на конната база "Хан Аспарух" в София се проведе второто състезание по обездка за 2021 година. Пламена от град Раковски успя да пребори конкуренцията от местни състезатели и завоюва първото място при юношите и девойките до 18-годишна възраст. С блестящото си представяне на индивидуален тест тя впечатли съдиите и по време на награждаването получи специални поздравления от тях.
Това е второто състезание за тази година, в което Пламена участва. На предишното се класира втора и сегашната безапелационна победа показа, че тя и треньорката и Ваня Лазарова работят в правилната посока и усъвършенстват уменията си.
Сега Пламена се подготвя за предстоящото състезание по обездка, което ще се проведе от 8 до 10 юли на конната база "Фригопан" в Пловдив. То ще бъде контролно и квалификация за участие в Балканския шампионат, който ще се проведе в Гърция през септември.
Пламена е ученичка в ІХ клас в Националната търговска гимназия в Пловдив. Тя е член на Клуб 2020 на Фондация "Димитър Бербатов".