Начало/Новини/Михаела Гераскова трета на европейско първенство

Михаела Гераскова трета на европейско първенство

На 7 май се проведоха финалите на Европейското първенство Fit Kids. От българския отбор отлично представяне направи Михаела - състезател на Спортен клуб по гимнастика „Бул Джим“. В индивидуалната надпревара при 11-т годишните състезатели, международното авторитетно жури присъди на нашето момиче трето място и бронзова купа. Престижното класиране е за отличното пресъздаване на хореографията „Танцувай с мен“. Михаела показа и завидни умения в заложените елементи от различни групи – сила, гъвкавост, акробатика, аеробика.
Първенството протече онлайн и бе организирано от Международната бодибилдинг и фитнес федерация Fit Kids. От студиото в Загреб бяха излъчени хореографии на участници от над 20 европейски държави. Организаторите се бяха погрижили и за коментар на живо от международното жури, което внасяше яснота в отделните изпълнения.
Треньор и хореограф на Михаела е Грета Банишка - доскоро дете на Фондация "Димитър Бербатов". След този успех неуморното Мише тренира още по-амбициозно и мечтае за титла от световната сцена.