Начало/Новини/Медали за Виктория и Ивайло Иванови

Медали за Виктория и Ивайло Иванови

10-годишната Вики и нейният 15-годишен брат Иво участваха в Държавното първенство по кикбокс в татами стиловете (поинт файтинг, лайт контакт и киклайт контакт), което се проведе в София на 27 и 28 ноември.
Виктория стана републикански шампион в стил лайт контакт и републикански вицешампион в стил поинт файтинг в конкуренцията на по-големи по възраст момичета. Ивайло участва и в трите стила и успя да се изкачи три пъти на стълбичката - стана републикански вицешампион в стиловете пойнт файтинг и киклайт контакт, а в стил лайт контакт се окичи с бронзов медал. Личен треньор на децата е Иван Георгиев.
В състезанието се включиха общо 24 отбора от страната с 337 състезатели и 623 старта в различните теглови и възрастови категории. Отборен шампион с 56 златни, 44 сребърни и 37 бронзови медала стана клубът на Вики и Иво „Star team“ (София). Двамата допринесоха за този успех с цели 5 медала.
Виктория е ученичка в 88-о СУ „Димитър Попниколов“, а Ивайло - в ЧПГНД „СофтУни Светлина" (София). Членове са на Клуб 2018, 2019 и 2020 г. на Фондация „Димитър Бербатов“ с постижения по плуване и кикбокс.