Начало/Новини/Марина Кацарска с три призови отличия

Марина Кацарска с три призови отличия

На 7 април бяха обявени финалните резултати от международния онлайн конкурс "Talents of Tomorrow" - Шумен. Конкурсът се организира в пет направления: изобразително изкуство, фотография, литература, танцово изкуство и вокално изкуство. Марина взе участие в два раздела - "Фотография" и "Изобразително изкуство". В направлението за фотография тя се включи с шест свои творби по темите "Късчета природа", "Капчици вода" и "Детството през моите очи". Марина бе отличена с най-голямата награда на раздела - "Откритие на конкурса". Наградата е еднолична, над първите места за всички възрасти.
В раздел "Изобразително изкуство" журито присъди на Марина две първи места - категориите "Живопис" и "Дигитални рисунки". Марина за първи път се осмелява да участва на международно ниво със своя компютърна рисунка. С помощта и вещото ръководство на своя брат близнак Никола тя сама разучава програмния продукт, на който работи.
Марина е горд член на Клуб 2018, Клуб 2019, Клуб 2020 и Клуб 2021 на Фондация "Димитър Бербатов". Лауреат на Голямата награда за 2020 г.