Начало/Новини/Марина Кацарска с най-високото отличие за фотография

Марина Кацарска с най-високото отличие за фотография

На 23 октомври бяха оповестени резултатите от XVIII НК за фотография "Морето не е за една ваканция". Фотографията на Марина бе отличена със Специалната награда на конкурса - най-голямата и единствена, със статут над първо място. Високата оценка на компетентното жури Марина спечели с творбата си "В надпревара за сърцето ѝ". В нея Марина майсторски бе уловила и отразила миг, в който на морския бряг два гларуса, с широка разперени криле, се "дуелират" с клюнове. Тя е сред призьорите в надпреварата за поредна година. Конкурсът ежегодно е в националния календар на МОН за изяви по интереси.
Седмица по-рано Марина спечели златно отличие в МК "Creative brilliance" - Индия, и стана лауреат на МК за рисунка и приложно изкуство "Light Of Harmony&Peace", организиран от Училището по изкуства "Charumela" в Бангладеш.

Марина е ученичка в VII клас на НУИ "Панайот Пипков" - гр. Плевен. Тя е горд член на Клуб 2018, Клуб 2019, Клуб 2020, Клуб 2021 и Клуб 2022 "Успелите деца на България" на Фондация "Димитър Бербатов". Лауреат на Голямата награда за 2020 г.