Начало/Новини/Максим Ялнъзов с две първи места

Максим Ялнъзов с две първи места

Макси завоюва отличията в два поредни дни от участие в национални музикални конкурси от календара на МОН.
На 25 и 26 юни бе заключителният етап на провелия се в Пловдив XVIII Национален конкурс за изпълнители на забавна песен. Осемчленното жури с председател Жан Пехливанов оценяваше изпълнителите, класирани след предварителна селекция.
Освен с вокални качества, Максим се отличи със своето актьорско присъствие и завоюва първото място в групата. Към призовото място той получи и награда за артистичност от актрисата Иванка Шекерова, както и подарък от спонсор на конкурса – микрофон.
След успешното си представяне в Пловдив, още на следващия ден, Максим успя да завоюва още една първа награда в оспорваната III възрастова група - на 27 юни във Варна, на втория кръг на XIV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“. Участниците бяха оценявани от жури с председател композитора и музикант Нелко Коларов. Всички удостоени с първи места и специални награди деца получиха подарък – професионално заснет клип от изпълненията си в галаконцерта.

Максим е член на Клуб 2016, Клуб 2017, Клуб 2018 и Клуб 2019 на Фондация "Димитър Бербатов". Финалист за Голямата награда за 2017 година.