Начало/Новини/Магдалена Стоилова – три хореографии и три първи места

Магдалена Стоилова – три хореографии и три първи места

През пролетния уикенд - от 21 до 23 май, във Велико Търново се проведе се проведе Балканската танцова спартакиада за купа "Търновска царица". Маги се състезава три поредни дни в стиловете акро (с танца "The Child of the Gods"), лирикъл (с танца "Million Dreams") и оупън (с танца "I am begging you to stop"). И с трите си съчетания тя спечели първи места с максимален резултат.
В стил оупън децата подариха истински спектакъл на публиката и направиха състезанието още по-вълнуващо. Поради големия брой участници в категорията, се наложи да се играят полуфинали и финали. Хореографията, която представи Маги, дело на нейните треньори Василена Шопова и Виктор Алеков, се открои сред силната конкуренция и тя спечели безапелационно първото място с максимален брой точки и при двете си излизания на сцената. Маги получи поздравления както от треньорите си, така и от представителите на други танцови школи.
На сцената всеки дава най-доброто от себе си и се старае да покаже всичко научено, но най-важни си остават любовта към танца, уважението към положения труд - твоя и на другите, както и усмивките на децата!