Начало/Новини/Магдалена Стоилова взе три квоти за световни финали

Магдалена Стоилова взе три квоти за световни финали

На 7 март във Варна се проведе състезанието Dance Star Bulgaria 2020 - национални квалификации за световните танцови финали Dance Star 2020. Жури бяха съдии от Хърватска, Австрия, България и Словения.
Маги представи три нови хореографии и трите бяха класирани в Лига "А"! Те са дело на хореографите Василена Шопова и Виктор Алеков и бяха показани за първи път на сцена и пред публика. Маги заслужи две първи места за нежното изпълнение на "A million Dreams" в стил лирикъл и за "I am begging you to stop" в стил Open, а в стил акро спечели второ място за "Welcome to the Jungle".
И трите хореографии спечелиха сърцата на публиката, като особено силно впечатление направи "I am begging you to stop", с която Маги взе специалната награда Best Female Talent. Именно тази награда е особенно скъпа за Маги и нейните треньори и огромно признание за посланието на цялата хореография. Наградата и беше връчена лично от Нора Мак - основател на Световната танцова федерация (ESDU).
Магдалена Стоилова е член на Клуб 2018 на Фондация "Димитър Бербатов" и очаква одобрение на номинацията си за Клуб 2019.