Начало/Контакти

Контакти

E: office@dberbatov.org

Общ въпрос е всеки, който не е свързан с изпращане на новина или молба.

При желание за среща с представител на Фондацията, моля напишете имейл с повода за срещата. В офиса на Фондацията не се провеждат неуговорени срещи, а уговорки се правят само по имейла!

За ДИМИТЪР БЕРБАТОВ: Нито този, нито който и да било друг имейл на фондацията може да бъде използван, за да се пишат лични имейли на Димитър Бербатов. Такива имейли не му се препращат и те не получават отговор. Такива имейли се третират като спам. Фондация "Димитър Бербатов" е организация, която работи по установен ред, тя не е офис, обслужващ фенове или друг интерес към г-н Бербатов в лично качество. Благодарим за разбирането.

Моля пишете на кирилица!
Моля пишете на кирилица!

Благодарим за желанието да споделяте с нас успеха на вашите-наши деца. За нас е радост да публикуваме в уебсайта на фондацията новините за техните постижения, които ни изпращате.

Преди да попълните контактната форма, моля имайте предвид следното:

 • През 2024 г. публикуваме новини за децата от Клуб 2023. Както и за всички деца, които са били наши лауреати през годините (ако новината е за международно постижение);
 • Новината трябва да е за събитие (състезание, конкурс), което се е състояло преди не повече от 5 работни дни и на което детето е спечелило призово място;

 

 • Текстът за новината трябва да бъде не по-кратък от 10 изречения и то по същество (къде учи детето, откога членува във фондацията или пък в чий календар е състезанието - това не се брои за информация по същество, както и всяка друга информация, която може да се повтаря всеки път).
 • Снимката трябва да е персонална – без други хора на нея! Моля не кадрирайте, а снимайте децата сами. Ако снимката не е със стандартни размери, няма да изглежда добре в различните случаи на приложение.
 • Моля не снимайте децата с червило или с друг неподходящ грим - това е неприемливо за публикуване в нашия уебсайт.
 • Моля обръщайте специално внимание на качеството на снимката! Фондацията си запазва правото да не публикува новини с подчертано некачествени снимки!
 • Четат се и се използват само текстове, написани на кирилица!
 • Контактната форма е единственият начин за изпращане на новини.

По преценка на фондацията някои новини ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на "Успелите деца".

 

 

 

Изпращане на новина

Фондация "Димитър Бербатов" осъществява своята мисия чрез реализиране на конкретни проекти, които публично оповестява. Само по изключение - крайно рядко, Фондацията удовлетворява индивидуални искания извън обявeните проекти! Когато към нас се отправят такива конкретни искания, те също трябва да съответстват на заявените ни цели.

 • Всички искания са на вниманието на Съвета на Фондацията. Това е органът, който решава кои искания да бъдат удовлетворени и кои не. Заседания се провеждат максимум веднъж месечно. По тази причина е препоръчително исканията да не предполагат спешни решения, а да се отправят достатъчно навреме (най-малко месец по-рано)! Текстът трябва да убеждава с какво исканата сума ще допринесе за развитието на детето.
 • Молбата трябва да се отнася за конкретен повод, а не за цял предстоящ период.
 • Бюджетът за 2024 година не предвижда външни искания! Той е предназначен за децата от КЛУБ 2023 (извън колективните членове). Което не означава, че и техните молби не се решават от Съвета.
 • През 2024 година фондацията ще финансира предимно молби за школи, майсторски класове и друго надграждане на умения. Само в редки случаи, при убедително обосновано участие и при преценка на фондацията, ще бъде финансирано и участие в конкурси.
 • Фондация "Димитър Бербатов" на този етап НЕ финансира колективни искания, само в редки случаи - по преценка на Съвета, осъществява частично финансиране.
 • Фондация "Димитър Бербатов" НЕ финансира разходи за възрастни.
 • Фондация "Димитър Бербатов" НЕ заплаща eзикови курсове.
 • Фондация "Димитър Бербатов" на този етап НЕ заплаща образование в чужбина, нито образование в частни училища в България. Само в изключително редки случаи - по преценка на Съвета, осъществява частично финансиране на молби от такъв характер, подадени от членове на нейния актуален годишен клуб.
 • Контактната форма е единственият начин за изпращане на молба. Молба, изпратена по пощата, по куриер или по какъвто и да било друг начин, различен от посочения тук, не се разглежда. Не се разглеждат и молби, които не са написани на кирилица.

ОТГОВОР ПОЛУЧАВАТ САМО ОДОБРЕНИТЕ МОЛБИ!

 

Изпращане на молба