Начало/Новини/Елизабет триумфира е в Армения

Елизабет триумфира е в Армения

От 4 до 9 декември в Ереван (Армения) се проведе международният фестивал на изкуствата “Golden Voices“. В емблематичната зала за концертни събития “Vivaldi Hall” участваха само специално поканени от Световната асоциация за сценични изкуства (WAPA). Имаше представители от 10 държави, оценявани от международно жури.
С представянето си Елизабет защити достойно името на България и получи максимума в оценките. На гала концерта единствено тя пя с гостите - арменски звезди. Елизабет спечели Гран при в групата си и Супер Гран при на фестивала. С ярките си изпълнения тя “взриви” публиката в залата и получи възхитителни отзиви от членовете на журито.
По-късно Елизабет участва и в заснемането на новогодишната програма на арменската телевизия. Там тя се представи с подбран балет и специално подготвена за снимките песен - кавър на “24k Magic” на Бруно Марс. Елизабет участва и в телевизионно музикално предаване на арменската телевизия, където бе представена като големия победител. Тя беше приета от българския консул в Армения. А в края на срещата му подари спечелените си купи.
Елизабет получи ексклузивната възможност да направи свой солов концерт в “Popart Music Hall”, на който присъстваха членовете на журито и арменска публика. Концертът бе изключително успешен.
Елизабет е член на Клуб 2015, Клуб 2016, Клуб 2017, Клуб 2018, Клуб 2019, Клуб 2020, Клуб 2021 и Клуб 2022 на Фондация “Димитър Бербатов”. Лауреат на Голямата награда за 2019 г. и 2021 г., финалист за 2020 г. и 2022 г.