Начало/Новини/Деница-Ивана вярва, иска и може

Деница-Ивана вярва, иска и може

От 28 до 30 юни в Банкя се проведе финалният присъствен етап на X Международен фестивал-конкурс за вокални изпълнители “Вярвай, искай, можеш”.
Участието в утвърдения вече конкурс се осъществява на два етапа - подборен дистанционен и финален присъствен. До втория се допускат участниците с най-висок брой точки при селекцията. Тази година това бяха над 150 деца от 32 школи в страната.
Деница-Ивана участва с изпълнение в направлението “Песен на роден език” в една от най-конкурентните възрастови групи. Дени успя да впечатли много силно журито с председател Мая Райкова - продуцент в БНР, член на селекционния екип на БНР Топ 20, водещ на националната седмична класация за българска поп и рок музика БНР Топ 20, вокален педагог. Дени беше отличена с най-висок резултат сред участниците от всички възрастови групи и спечели еднолично Голямата награда на направлението “Песен на роден език”. Тя беше поканена да участва в галаконцерта на лауреатите на фестивала.
Деница-Ивана завърши с пълен отличен VII клас в 10-о СУ „Теодор Траянов“ - София. Неѝн вокален педагог е Мими Иванова.
Дени е горд член на Клуб 2018, Клуб 2019, Клуб 2020, Клуб 2021, Клуб 2022 и Клуб 2023 “Успелите деца на България” на Фондация „Димитър Бербатов“. Финалист за Голямата награда за 2020 г.