Начало/Новини/ВНИМАНИЕ: вижте кои са ОСНОВНИТЕ ГРЕШКИ при номиниране

ВНИМАНИЕ: вижте кои са ОСНОВНИТЕ ГРЕШКИ при номиниране

Остават 18 дни до края на срока за номиниране. На база постъпилите до момента номинации прави впечатление, че масово се номинира, без да се четат изискванията, подробно описани в секция Условия. Периодично публикуваме информация за допусканите грешки (в секция Съобщения), но не оставаме с впечатление, че тя се взема под внимание.
На вниманието на тези, които тепърва ще номинират, а и на тези, които вече са номинирали, без да четат - за последно обобщаваме повтарящите се до момента грешки:
1. Документи, които са подписани от неизвестно лице (липсва име);
2. Приложените документи са толкова малки, че не се четат или направо не се вижда това, което ни е нужно да удостоверим. Документите трябва да бъдат показани ясно, без да се налагат догадки от наша страна;
3. Номинира се за нови и неизвестни ни конкурси, без да се дава никаква информация за тях, което е изискване! Това особено се отнася за конкурси по литература и изобразително изкуство (но не само). Такива конкурси изобщо няма да се зачитат, ако не се разкаже нужното за тях! Това се прави накратко в самата номинация - не отделно на имейл или по какъвто и да било друг начин!
4. Масово се пропуска вписването в текста (на самата номинация!) на информацията, за която се правят отметки (единствено/дублирано постижение, присъствен/неприсъствен конкурс, календар и др.) Отмятането е на вниманието на проверяващите, а включването в текста е на вниманието на посетителите на уебсайта, които ще четат информацията да постиженията, ако впоследствие детето стане член на Клуб 2020. И отмятането, и написването са еднакво задължителни.

Това са най-често допусканите, но не и единствени пропуски. Моля номинирайте съгласно изискванията и не импровизирайте, като си спестявате прочитането на информацията в секция Условия! Никой да не остава с впечатление, че ще бъдем снизходителни, само защото става дума за деца! Клубовете на "Успелите деца" са престижни и членуването в тях не се основава на никакви компромиси! Ако трябва, в Клуб 2020 ще членуват само 30, а не 330 деца (цифрите са произволни, защото няма граници), но те ще са тези, които отговарят на условията.