Начало/Новини/Виктория и Ивайло Иванови взеха европейски медали

Виктория и Ивайло Иванови взеха европейски медали

Иво и Вики се завърнаха с медали от едно от малкото възможни международни участия за 2021 г. до момента - в състезанието за Европейската купа по кикбокс. То се проведе от 28 до 30 май в Карловац (Хърватска).
Виктория се окичи със златото във всички свои три категории на поинтфайтинг - 30 кг, 32 кг и 36 кг. Извоюва и един бронз при по-горната възраст.
Ивайло се състезава в най-масовата категория, с много участници. Той взе бронз в стил лайтконтакт, категория 47 кг. За него беше предизвикателство за първа година да участва в по-високата категория и се наложи да се бие с по-тежки съперници.
При участвали 111 клуба с общ брой участници 1713 от 21 държави, "Стар тийм" България е на лидерската позиция в комплексното класиране. Български клуб е номер 1 за втора поредна година, а в класирането по държави и страната ни е абсолютен лидер. България взе европейската купа за втора поредна година с превъзходство пред втората - Унгария.

Ивайло и Виктория са членове на Клуб 2018, Клуб 2019 и Клуб 2020 на Фондация „Димитър Бербатов“. Техен личен треньор е Иван Георгиев.