Номиниране
Номер на номинацията: 250
Име: София
Презиме: Владимирова
Фамилия: Чернишкова
Възраст: 12 години
Град/село: София
Област на изява: Изкуства
Конкретна сфера: Пиано
Ръководител: г-жа Емилия Канева (НМУ "Любомир Пипков"
 
Клас:
Училище: НМУ "Любомир Пипков"
Номиниран/а за: Постиженията,за които номинирам София,са:
1. Първа (единствена)награда във втора възрастова група от 12 до 15 г. на VIII международен клавирен конкурс "Класика и съвременност" - Стара Загора,България,15-18 октомври 2014 г. Конкурсът е в календара на Министерството на културата.
2.Първа абсолютна (единствена) награда в категория "С", възрастова група от 11 до 13 г. на IX международен клавирен конкурс " Моцарт" - Монте Катоне,Италия,2-4 май 2014г.Конкурсът не е в календара на Министерството на културата.
3. Първа (дублирана) награда във втора възрастова група от 11 до 13 г. на XIII международен клавирен конкурс "Млади Таланти" - Ниш,Сърбия, 27-31 март 2014г.Конкурсът е в календара на Министерството на културата на Сърбия.
4. Втора (дублирана) награда в категория "С", възрастова група от 11 до 13 г на IV международен клавирен конкурс "Piano Talents" - Милано,Италия, 11-15 юни 2014 г. Конкурсът е в календара на Министерството на културата на Италия.

София започна да свири на пиано на шест години, в класа на Емилия Канева.Има награди и отличия както в национални,така и международни конкурси. През 2014 г. взима участие в четири международни конкурса, в които спечели три първи и една втора награда.През лятото 2014г. завърши майсторски клас при проф.Мария Принц, и участва в заключителен концерт в Созопол.
За номинациите разбрах от: Сайта на фондацията


Юнайтед партнърс         Емаркетинг