Съобщения


АЛМАНАХ 2016 ВЕЧЕ Е В ЦЯЛАТА СТРАНА

Луксозен и красив, пълен с победители, той и тази година чака своите притежатели в офиси на Първа инвестиционна банка. FiBank, която има офиси почти във всеки град, за поредна година е наш партньор в неговото разпространение. Сърдечни благодарности!

!!! ПРЕДАВАНЕТО ЩЕ СТАВА СРЕЩУ предоставяне на ученическа или лична карта на детето. Ако един възрастен получава екземплярите на група деца, ще е необходимо да носи ученическите им карти, освен своята лична.

В затворената група на Клуб 2016 във Фейсбук https://www.facebook.com/groups/645786138951783/ е приложен СПИСЪКЪТ, от който става ясно кое дете от кой точно офис на банката може да получи своя екземпляр.
Ако някой не се е включил в групата, или пък няма достъп до Фейсбук чрез собствен профил или чрез профил на близък, и не може да се осведоми от къде да получи своя алманах, нека ни пише на office@dberbatov.org, за да му кажем.

Алманахът представя снимки и информация за децата от КЛУБ 2016. Всяко поименно включено в него дете го получава като подарък. За груповите номинации е изпратен по един алманах.

Екземплярите за децата от българските училища в чужбина са в офиса на фондацията. Те могат да бъдат получени от техни близки всеки работен ден след предварителна уговорка на родителите с нас по имейла.

ЗАКУПУВАНЕТО на допълнителни бройки:

Моля имайте предвид, че допълнителното количество е крайно лимитирано! Всеки, който иска да закупи допълнителна бройка, може да го направи по следния ред и точно в тази последователност:

1. Да изпрати имейл на office@dberbatov.org, в който да заяви желаната бройка;

2. СЛЕД като потвърдим наличността на тази бройка в момента, да изпрати на имейла!:

А) данните на фирмата си, необходими да издадем фактура, а ако е за физическо лице - трите имена и ЕГН, както и адрес по лична карта. Издаването на фактура за нас е задължително, независимо дали на вас ви е нужна или не;

Б) адреса на доставката;

В) телефон за връзка;

Г) предпочитана куриерска фирма (пратката е за ваша сметка)

3. Да заплати 15 лв. за всеки брой по сметка на Фондация "Димитър Бербатов" в ОББ BG96UBBS80021077908120 BIC:UBBSBGSF. В нареждането трябва да се впише, че се заплаща алманах и да се посочат бройките.

НЕ плащайте, преди наличността да е потвърдена;
НЕ плащайте, ако не сте ни изпратили данните от т. 2.

Ако парите не са по сметката до 3 дни от нашето потвърждение към вас, ще считаме, че количеството, заявено от вас, е свободно за продажба.

4. ДОСТАВКАТА е за сметка на получателя и е отделно от посочената цена. Вие посочвате с коя куриерска фирма желаете да ви изпратим алманаха - изборът е ваш, защото вие плащате! Ако за вас е все едно, ние бихме предпочели това да не е "Спиди". Но само вие решавате!

В доставката ще получите и фактурата за внесената от вас сума. Първите 50 ще получат и книжка, свързана с мача от 14 юни, с автограф от Димитър Бербатов :)

Алманахът ще се изпраща веднъж седмично - постъпването до ден вторник (17 часа) на пари по сметката означава, че заплатеният екземпляр ще се изпрати следващия понеделник (съответно платените от сряда нататък - по-следващия понеделник). 

Да се повторим накратко: не изпращайте пари, ако не сте получили потвърждение за наличност и не сте изпратили данни! Имайте предвид, че при липса на данни за фактура алманахът не може да бъде изпратен, дори да е платен!