Съобщения


ОБЯВЯВАМЕ КОНКУРС ЗА РИСУНКА

Фондация „Димитър Бербатов" обявява конкурс за рисунка „9 стъпки към мечтата". Конкурсът е във връзка с наближаващия 9-и рожден ден на фондацията - 7 април 2017 г.

-          Очакваме да видим представата на децата за успех, за вдъхновение, за мечта, за връзка с фондацията или друго, което поражда във въображението им темата;

-          Могат да участват деца от клубовете на „Успелите деца" от 2008 досега, номинирани с постижения от сферата на изобразителното изкуство, приложните изкуства и визуалните компютърни изкуства;

-          Ограничение за размер и техники няма;

-          Рисунките трябва да бъдат изпращани  на адрес София 1504, ул. „Велико Търново" 27 така, че да бъдат получени най-късно до 31 март. На гърба трябва да има прикрепен етикет с име, възраст, град, ателие или училище, годишен клуб на фондация "Димитър Бербатов".

Всички рисунки стават собственост на фондацията и ще участват в благотворителна изложба, която ще бъде организирана за знаковия 9-и рожден ден ;) След което ще бъдат качени като албум и в страницата на „Успелите деца" във фейсбук. Приходите от всяка продадена рисунка ще бъдат поделени между фондацията и нейния автор.
Най-добрата рисунка (определена от комисия и с гласуване в интернет) ще стане годишен плакат на фондацията за 2017 г., а 12-те най-добри ще бъдат включени в благотворителен календар за 2018 г., който фондацията ще издаде в края на 2017 г.