новини


Паолина Попова отново със злато

20 декември 2010

На 18-19 декември се проведе първи кръг от Държавно лично първенство по фигурно пързаляне. Поли стана първа и на това последно за 2010 г. състезание върху лед.

Георгия Кадоглу - с три нови национални рекорда

30 ноември 2010

На VІ Международен турнир по плуване „Немо Къп" в Скопие (Македония) нашата шампионка по плуване спечели 8 медала и постави три национални рекорда, неподобрени от 20-30 години! 

Грета Банишка с 5 медала от международен турнир

29 ноември 2010

Малката гимнастичка на ЦСКА спечели 4 златни и един бронзов медал на VІІ Международен турнир по спортна гимнастика "Любчо Солачки" - Благоевград.

Нели Вълкова с награда в международен конкурс за рисунка

15 ноември 2010

Нели от Ловеч зае третото място при 16-19 годишните в Международния конкурс за детска рисунка „Мир да преобладава по света" в САЩ.

Ели, Цвети, Алекс, Гери и Мони - ансамблови шампионки по художествена гимнастика

15 ноември 2010

На Държавното първенство по художествена гимнастика за ансамбли в зала "Универсиада" - София, момичетата от ансамбъла на КХГ "Левски" - девойки младша възраст, за пореден път се изкачиха на най-високото място на почетната стълбичка!

Нови медали в колекцията на Георгия Кадоглу

08 ноември 2010

На І Международен турнир "Делфин Къп" в Сараево (Босна и Херциговина) Джорджия плува 4 дисциплини по 100 м и спечели 3 златни медала: на бруст, делфин и съчетано плуване, а на кроул остана втора със сребърен медал.

Отличен старт на сезон 2010/2011 за Паолина Попова

08 ноември 2010

Поли спечели сребърен медал на силния турнир по фигурно пързаляне от календара на ISU - "Skate Celje", провел се в Словения от 4 до 7 ноември.

Четири изключителни гласа изтръгнаха възторга на Лондон

03 ноември 2010

Номинираните за нашите "Награди..." от предишни години Александра Борисова от Кюстендил, Мариела Апостолова от Пловдив, Мария Енчева от София и Наталия Владимирова от Бургас имаха изключителния шанс да пеят с най-голямата "марка" в българското народно пеене "Мистерия на българските гласове", в най-престижната концертна зала в Европа - Queen Elizabeth Hall в Лондон. Пред най-капризната и задоволена публика, каквато е английската. И я изправиха на крака!

С четири първи места Анна Първанова поздрави всички свои учители по случай Деня на будителите

01 ноември 2010

Дванадесетгодишната Ани спечели два златни медала за литература в националния конкурс "Стоян Михайловски" в Русе и две първи места за рисунка - в Тутракан и Габрово.

Констанца Дюлгерова с награди от престижен конкурс

27 октомври 2010

Петнадесетгодишната пианистка от София спечели втора награда и специалната награда за изпълнение на валс от Шопен на престижния международен конкурс за пианисти Chopin Golden Ring в Словения.

Мариела Апостолова пя на "Зпевачек-Славик"

10 октомври 2010

Като лауреат на тазгодишния конкурс „Млади български таланти" на програма „Хоризонт" на БНР, на нашата 12-годишна изпълнителка на народни песни се падна честта  да представи България в двете галавечери на младите фолклорни таланти „Зпевачек - Славик 2010". Концертите се проведоха на 8 и 9 октомври в Прага с главен организатор - Фолклорното сдружение на Чешката република.

Ана Мария Янакиева с нова Grand Prix

30 септември 2010

Нашият лауреат Ана Мария спечели голямата награда на престижния Международен конкурс за изпълнители на популярна песен "Сребърна Янтра" - Велико Търново.

Веселейла Янакиева - с поредни награди

19 септември 2010

Малката художничка спечели нови отличия - в САЩ и у нас.

Георгия Кадоглу - шампион и по биатъл

01 септември 2010

Шампионката по плуване спечели златото на Открития шампионат по биатъл във Варна, в който взеха участие спортисти от цяла България.

Пълно лято за Мирослав Михайлов

01 септември 2010

На поредните конкурси 12-годишният Миро от Горна Малина продължи да доказа таланта си като изпълнител на популярна музика.

Нов връх за Румен Николов

16 август 2010

Нашият млад състезател се класира втори на Европейското първенство по шахмат за югоизточна Европа.