НОВИНИ


НИКОЛ ДИМОВА ДОНЕСЕ ПЕТ МЕДАЛА

Никол участва в международното състезание Prague Dance Open, което е част от международната танцова верига Dance Open. То се състоя в Прага (Чехия) от 2 до 5 ноември. Тя спечели първо място със солово изпълнение на хореографията “Помпей“ в стил акро. Второ място и донесе солово изпълнение на хореографията „Малката кибритопродавачка“ в стил контемпорари в конкуренцията на още 14 хореографии. А за солово изпълнение на хореографията „Феникс“ стана трета сред още 15 хореографии. Към успешните си изпълнения прибави и две първи места в дует - за хореографиите „Другите“ и „Кан-Кан“ в стил оупън и арт денс в по-висока възрастова група.
Състезанието продължи около 18 часа, в които танцьори от над 10 държави премериха сили с повече от 400 хореографии. Уменията им бяха оценявани от съдийски панел от Румъния, Сърбия, Италия и България.
Танцьорите от „Фрийдъм денс студио“, част от които е Никол, спечелиха общо 19 първи, 8 втори и 10 трети места, както и специални награди: участие в Кьолн (Германия), и участие в Испания през 2018 г. Те бяха единствените представители на България в състезанието и представиха достойно страната си.