НОВИНИ


ГАБРИЕЛА ГРОЗЕВА С ПЪРВО МЯСТО

От 3 до 5 август в Бургас се проведе ІІ Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика „Музикален импулс“. Участие взеха деца и младежи на възраст до 21 г. - солисти, дуети и вокални формации. Изпълнителите бяха оценявани от експертно жури с председател певецът и вокален педагог Етиен Леви, и членове: Атанас Стоянов - музикален директор на БГ радио, Мая Райкова - продуцент в БНР, и специалният гост от Лондон Уилям Лестър - вокален педагог от екипа на The Voice UK и The Voice Kids UK. Специален гост на конкурса бе изпълнителният директор на Фондация "Димитър Бербатов" - г-жа Димитрина Ходжева.
Габриела представи две песни в двата поредни конкурсни дни – вечната „Да е влюбен този свят” по музика на Вили Казасян, и кавър на джаз стандарта „Fly me to the Moon”. Със своите емоционални изпълнения Габи спечели сърцата на публика и жури и заслужено получи първо място във втора възрастова група, Тя спечели и покана за участие във фестивала ”Орфей в Италия”. За блестящото изпълнение на „Fly me to the Moon” Габи беше поздравена от самия Уилям Лестър.
Изключителна чест за Габи беше поканата да вземе участие и в тържествения гала концерт ”Бъдещите големи звезди на България” в Летния театър на Бургас, който беше кулминацията на конкурса. На нея се падна честта да открие грандиозния концерт с изпълнението на „Да е влюбен този свят”.

 

Габи е член на Клуб 2015, Клуб 2016 и Клуб 2017 на Фондация „Димитър Бербатов”.