НОВИНИ


ГРАН ПРИ ЗА ТРИО "ВИВА"

На 12 юни във Варна, в рамките на Международния фестивал за детско и младежко медийно изкуство „Арлекин“ - 2018, се проведе финалът на конкурса „Киното - моя любов, моя песен“.
Конкурсът протича в два кръга, като по време на първия кръг - през март в София, се проведе предварителен кастинг за определяне на участниците в концерт спектакъл "Киното - моя любов, моя песен". Всички кандидат изпълнители се явяват с две песни - една по избор и втора, която трябва да бъде от саундтрак на игрален, анимационен филм или мюзикъл по собствен избор. След кастинга до финалния кръг бяха допуснати 21 участници и вокални групи.
Трио "Вива" изпълниха песента на Cristina Aguilera "Show Me How You Burlesqueот филма „Burlesque“. С изключително точното вокално и наситено с много енергия изпълнение, момичетата грабнаха сърцата на публиката и с единодушното решение на журито, триото бе отличено с Гран при сред всички участници на конкурса.
Наградата бе обявена от председателя на журито Етиен Леви и връчена от италианския актьор и член на международното жури Фабрицио Романьоли.
Момичетата от Трио "Вива" (Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова) са възпитанички на г-жа Галина Иванова от Център за изкуство "Зорница" - гр. София.

Трио "Вива" е член на Клуб 2016 и Клуб 2017 на Фондация "Димитър Бербатов".