ДАРЕНИЯ / DONATIONS

Фондация "Димитър Бербатов" като партньор

Фондация “Димитър Бербатов” предлага на своите корпоративни партньори уникална възможност да се обвържат с позитивни социални каузи и социално отговорни кампании с национална известност редом с името на най-популярната българска звезда от световна величина, с безупречна репутация.


Чрез партньорството с Фондация “Димитър Бербатов” ще постигнете максимален маркетингов и ПР ефект:

 

- Ще добавите имидж към името на своята компания чрез асоциирането й със световна звезда, чието име ежедневно се комуникира в медиите.

 

- Ще повишите разпознаваемостта на марката си, ще увеличите продажбите, ще укрепите връзките с клиентите и потребителите си и ще увеличите пазарния си дял.

 

- Стратегическите грантове и дарения могат да подкрепят програми, пряко свързани с интереса и основните компетенции на вашата компания, да ангажират служителите чрез различни инициативи и програми за дарения или да увеличат даренията в натура.

 

- Можем да създадем заедно оригинален дългосрочен проект, който да съчетава най-сполучливо нашата мисия и вашата социална отговорност.


Устойчивост на дейността

Дейността на Фондация “Димитър Бербатов” е постоянна, което позволява на компанията ви да преследва своите дългосрочни стратегически цели. Ние се стремим да изграждаме трайни партньорства с компании за постигане на максимален ефект и за двете страни.

 

Thank you for supporting Bulgarian children through “Dimitar Berbatov” Foundation.